Ege Politik Gündem Didim'de miniklerin at sevgisi: Pony Club ile renkli bir gün

Didim'de miniklerin at sevgisi: Pony Club ile renkli bir gün

Didim Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen özel etkinlik, çocuklara hayvanlarla dostluk kurma ve doğayı keşfetme fırsatı sundu.

Didim'de miniklerin at sevgisi: Pony Club ile renkli bir gün

Didim, Türkiye Jokey Kulübü ile gerçekleştirilen anlamlı bir organizasyona kapılarını açtı. Lunapark Otoparkı'nda kurulan Pony Club, bölgedeki çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatırken, miniklerin hayvanlarla kurduğu bağ renkli görüntülere sahne oldu.

Didim'de miniklerin at sevgisi: Pony Club ile renkli bir gün

Hayvanlarla ilk temas

Etkinlik alanına gelen çocuklar, pony atlarıyla yakından tanışma şansı yakaladı. At binme deneyimini ilk kez yaşayan minikler, hem heyecanlı hem de keyifli anlar geçirdi. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği ve çocuklarını yalnız bırakmadığı etkinlik, hayvan sevgisinin aşılanması noktasında önemli bir adım oldu.

Didim'de miniklerin at sevgisi: Pony Club ile renkli bir gün

Başkan Gençay'dan sosyal belediyecilik vurgusu

Çocukların sosyal gelişimine büyük önem verdiklerini ifade eden Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, kent genelinde bu tür etkinlikleri yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Gençay, "Miniklerimizin yüzündeki mutluluk bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Onların hem eğlenip hem de yeni şeyler öğrenebileceği, doğa ve hayvanlarla iç içe vakit geçirebileceği projeleri Didim'e kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Didim Belediyesi, çocukların gelişimini destekleyen ve onları farklı deneyimlerle buluşturan organizasyonlara önümüzdeki dönemde de destek vermeyi sürdürecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız