Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Babadağ’a giderek hem sahadaki çalışmaları hem de vatandaşların beklentilerini yakından takip etti. Başkan Çavuşoğlu’nun programı, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirecek projelerin son durumunun incelenmesiyle başladı.

Mollaahmetler, Kelleci ve Yeniköy güzergahında sürdürülen yol yapım ve yenileme işlerini denetleyen Başkan Çavuşoğlu, yetkili ekiplerden çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı. Tamamlandığında Merkezefendi ilçesine bağlı Göveçlik Mahallesi’nden Babadağ’a hızlı ve kesintisiz bir ulaşım imkanı sunacak olan bu yolun, bölgedeki trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltması bekleniyor. Ayrıca yeni bağlantının, Babadağ’ın doğa ve yayla turizmi açısından sahip olduğu potansiyeli de hareketlendireceği ifade ediliyor.
Sahadaki incelemelerin ardından Kelleci Mahallesi’ne geçen Başkan Çavuşoğlu, burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden ve onlarla aynı masayı paylaşan Çavuşoğlu, sorunları ve önerileri doğrudan dinledi. Başkan, belediyecilik anlayışlarının sadece fiziki yatırımlardan ibaret olmadığını, halkın sesine kulak vererek ihtiyaçları yerinde tespit etmenin de büyük önem taşıdığını vurguladı.

Minik Sporculara Moral Ziyareti
Başkan Çavuşoğlu’nun Babadağ programında yüzme kursuna katılan çocuklarla keyifli bir buluşma da yer aldı. Babadağ’dan taşımalı sistemle Anafartalar Yüzme Havuzu’na götürülen minik sporcularla bir araya gelen Çavuşoğlu, onlarla yakından ilgilenerek başarılar diledi. Denizli’nin tüm mahallelerinde üretmeye ve sahada olmaya devam edeceklerini belirten Çavuşoğlu, Babadağ’ı ortak akılla daha müreffeh bir geleceğe taşımak için çalışmaların aralıksız süreceğini kaydetti.