Ege Politik Gündem Aydın’da ulaşım konforu için düğmeye basıldı: Efeler’de hummalı çalışma

Aydın’da ulaşım konforu için düğmeye basıldı: Efeler’de hummalı çalışma

Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla kentin dört bir yanında eş zamanlı hizmet seferberliği başlatan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler’deki Göksu Caddesi’ni modern standartlara kavuşturuyor.

Aydın’da ulaşım konforu için düğmeye basıldı: Efeler’de hummalı çalışma

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki altyapı ve üstyapı hamlelerine hız kesmeden devam ediyor. Efeler ilçesinin önemli noktalarından biri olan Ata Mahallesi Göksu Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları, bölge sakinlerine daha konforlu bir ulaşım imkanı sunmayı hedefliyor.

Aydın’da ulaşım konforu için düğmeye basıldı: Efeler’de hummalı çalışma

Ekipler sahada koordineli ilerliyor

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, caddede kapsamlı bir kazı ve düzenleme süreci yürütüyor. Çalışmaların verimli ilerlemesi adına ASKİ Genel Müdürlüğü personeli de aynı anda bölgedeki altyapı hatlarını modernize ediyor. Kazı ve altyapı iyileştirmelerinin ardından cadde, sıcak asfaltla kaplanarak trafiğe hazır hale getirilecek. Yol çizgileri ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasıyla birlikte Göksu Caddesi, yenilenmiş yüzüyle hizmete açılacak.

Aydın’da ulaşım konforu için düğmeye basıldı: Efeler’de hummalı çalışma

Başkan Çerçioğlu: 17 ilçede hizmet sürecek

Aydın’ın her noktasına dokunan bir hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Şehrimizin 17 ilçesinde projelerimizi eş zamanlı olarak hayata geçiriyoruz. Koordine bir şekilde yürüttüğümüz bu çalışmalarla hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyoruz. Hizmetle büyüyen ve gelişen bir Aydın için sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan yenileme çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Başkan Çerçioğlu’na yürütülen hizmetler için teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız