Ege Politik Asayiş Uşak’ta Emniyet Teşkilatında Anlamlı Tören: Terfi ve Veda Bir Arada

Uşak’ta Emniyet Teşkilatında Anlamlı Tören: Terfi ve Veda Bir Arada

Uşak’ta görev yapan emniyet mensupları için düzenlenen törende, bir üst rütbeye yükselen personelin yeni rütbeleri takılırken, kentten tayini çıkan polislere de hizmet plaketleri verildi.

Uşak’ta Emniyet Teşkilatında Anlamlı Tören: Terfi ve Veda Bir Arada

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli personel için anlamlı bir program düzenlendi. Mesleki kariyerlerinde bir üst basamağa çıkan emniyet mensupları ile kentteki görev süresi dolan ve farklı illere atanan personel için Hasbahçe Polisevi’nde Rütbe Terfi ve Plaket Takdim Töreni gerçekleştirildi.

Uşak’ta Emniyet Teşkilatında Anlamlı Tören: Terfi ve Veda Bir Arada

Törene Vali Serdar Kartal’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ergün Yılmaz ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı. Programda kürsüye gelen Vali Kartal, teşkilatın fedakârca yürüttüğü görevlere dikkati çekti.

Uşak’ta Emniyet Teşkilatında Anlamlı Tören: Terfi ve Veda Bir Arada

Validen Teşekkür ve Başarı Temennisi

Vali Kartal, konuşmasında emniyet teşkilatının vatandaşların huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalıştığını vurguladı. Kamu düzeninin sağlanması adına gece gündüz demeden görev yapan tüm personele teşekkür eden Kartal, şunları söyledi: "Konu vatan ve millet olduğunda canını hiçe sayarak görev yapan, bu uğurda şehit ve gazi olan nice kahramanımız var. Bizler de vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat esasına göre azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bir üst rütbeye terfi eden personelimizi tebrik ediyor, yeni rütbelerinin hayırlı olmasını diliyorum. Uşak’taki görev sürelerini tamamlayarak farklı illere atanan personelimize de şehrimize sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar temenni ediyorum."

Rütbeler Takıldı, Plaketler Verildi

Konuşmaların ardından törenin en duygusal anları yaşandı. Bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensuplarının yeni rütbeleri protokol üyeleri tarafından takıldı. Ardından Uşak’taki görev süresini tamamlayarak tayini çıkan personele, kente sundukları katkılardan dolayı plaketleri takdim edildi. Tören, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız