Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü başarılı bir operasyona daha imza attı. Sandıklı ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik düğmeye basan emniyet güçleri, M.A. ve Y.S. isimli şahısların ikametlerine eş zamanlı baskın düzenledi.
Operasyonun detayları ve ele geçirilenler
Adreslerde yapılan detaylı aramalarda, emniyet ekipleri şok edici bir miktarla karşılaştı. A4 kağıdına emdirilmiş şekilde hazırlanan ve piyasaya sürülmek üzere olduğu değerlendirilen yaklaşık 900 içimlik uyuşturucu madde ele geçirildi. Aramalar sırasında uyuşturucu madde kullanımında tercih edilen 6 adet aparatın yanı sıra, bir adet tabanca da muhafaza altına alındı.
Mahkeme tutuklama kararı verdi
Gözaltına alınan M.A. ve Y.S., emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüpheliler, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bölgedeki uyuşturucu trafiğine yönelik emniyetin kararlı denetimlerinin devam edeceği bildirildi.