Manisa’nın Salihli ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası paniğe neden oldu. Salihli-Gölmarmara karayolu üzerinde seyreden bir otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı. Çarpmanın etkisiyle takla atan araç, yol kenarındaki zeytin ağaçlarının bulunduğu araziye savruldu.
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Edinilen bilgilere göre, 66 yaşındaki M.A.D. idaresindeki 45 DA 419 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarındaki zeytin bahçesine uçarak durabildi.
Kazada araç sürücüsü M.A.D. ile araçta yolcu olarak bulunan 63 yaşındaki F.D. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan ilk değerlendirmenin ardından yaralılar, ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların Tedavisi Sürüyor
Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan F.D.’nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Sürücü M.A.D.’nin sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.
Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Yetkililer, kazanın kesin nedeninin yapılacak teknik araştırmanın ardından netlik kazanacağını ifade etti.