Ege Politik Asayiş Ödemiş'te okul önünde gergin anlar: Bekçiye saldıran kişinin öğretmen olduğu anlaşıldı

Ödemiş'te okul önünde gergin anlar: Bekçiye saldıran kişinin öğretmen olduğu anlaşıldı

İzmir'de bir ilkokulun çevresinde güvenlik önlemi alan bekçi ile şüpheli bir şahıs arasında yaşanan arbede karakolluk oldu. Saldırganın başka bir lisede öğretmenlik yaptığı ortaya çıktı.

Ödemiş'te okul önünde gergin anlar: Bekçiye saldıran kişinin öğretmen olduğu anlaşıldı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bulunan Anafartalar İlkokulu çevresinde görevli bir mahalle bekçisi, okul güvenliğini sağladığı sırada şüpheli hareketler sergileyen bir şahısla karşılaştı. Öğrencilerin güvenliğini ön planda tutan bekçi, şahsı bölgeden uzaklaşması konusunda ikaz etti. Ancak bu uyarı, bekçi ile şahıs arasında sözlü bir tartışmanın başlamasına yol açtı.

Tartışma kısa sürede şiddetlenerek fiziksel bir kavgaya dönüştü. Bekçiye karşı saldırgan tavırlar sergileyen şahıs, görevli memura fiili müdahalede bulundu. Kendini korumak ve durumu kontrol altına almak isteyen bekçi, biber gazı kullanarak saldırganı etkisiz hale getirdi. Yaşanan bu gergin anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ödemiş'te okul önünde gergin anlar: Bekçiye saldıran kişinin öğretmen olduğu anlaşıldı

Eğitimci olduğu ortaya çıktı

Olayın ardından yapılan incelemelerde, okul önünde arbede çıkaran kişinin bölgedeki bir öğrencinin velisi olduğu belirlendi. Şahsın kimlik bilgilerini kontrol eden ekipler, saldırganın Ödemiş İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen olarak görev yaptığını tespit etti. Olayın hemen sonrasında okul idaresinin araya girmesiyle saldırgan şahıs ilkokul binasının içine alınarak bölgeden uzaklaştırıldı. Olayla ilgili süreç devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız