İzmir’in Bayındır ilçesine bağlı Kızılcaova Mahallesi’nde bugün öğleden sonra yürekleri ağza getiren bir trafik kazası yaşandı. Saat 16.20 sularında, kontrolsüz olduğu belirtilen hemzemin geçitten geçmeye çalışan bir traktör ile tren çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle traktörde bulunan Salih O. ve Tanju O. savrularak yaralandı.

Olay yerine intikal eden ekipler
Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma görevlileri, olası başka kazaların önüne geçmek adına hemzemin geçit çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Tedavi altına alındılar
İlk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Torbalı Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların tedavilerine başlandı. Kazanın meydana geliş şekli ve sorumluların tespiti için jandarma ekipleri tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı. Bölgedeki ulaşım akışı, incelemelerin tamamlanmasının ardından normale döndü.