Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazası, yürekleri ağza getirdi. İncilipınar Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde seyir halinde olan A.S. yönetimindeki 20 D 9213 plakalı Mercedes marka otomobil, kavşakta kırmızı ışık ihlali yapınca felaket kaçınılmaz oldu.

Hızla kavşağa giriş yapan otomobil, o esnada yeşil ışıkta geçişini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsüyle şiddetli bir şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil adeta hurdaya dönerken, araç içerisinde bulunan sürücü A.S. ve yanındaki yolcu M.E. bulundukları yerde sıkıştı.

İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı
Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine ivedilikle sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu araçtan çıkarılan iki yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi.
Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazanın ardından bölgede trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.