Ege Politik Asayiş Bodrum'da şans eseri facia önlendi: Kaza yapan araç küle döndü

Bodrum'da şans eseri facia önlendi: Kaza yapan araç küle döndü

Akçaalan Mahallesi’nde meydana gelen tek taraflı kazanın ardından otomobilde başlayan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

Bodrum'da şans eseri facia önlendi: Kaza yapan araç küle döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Akçaalan Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde seyir halinde olan 48 VB 451 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaza yaptı.

Bodrum'da şans eseri facia önlendi: Kaza yapan araç küle döndü

İtfaiye ekipleri zamanında müdahale etti

Bodrum'da şans eseri facia önlendi: Kaza yapan araç küle döndü

Çarpmanın etkisiyle aracın ön kısmında aniden yangın başladı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, otomobil içerisinde herhangi bir kişinin mahsur kalmadığını tespit ederek derin bir nefes aldırdı.

Yangın söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından otomobil kullanılamaz hale gelirken, kazanın maddi hasarla atlatılması ve olayda ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmaması bölge sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Ekipler, kazanın kesin çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız