Vişne bahçesinde korku dolu anlar: Hasat yaparken akrep saldırısına uğradı

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde mevsimlik işlerini sürdüren bir vatandaş, vişne topladığı esnada akrep sokması sonucu hastanelik oldu.

Afyonkarahisar ilinin Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli beldesinde tarımsal faaliyetler sırasında talihsiz bir olay yaşandı. Vişne hasadı için bahçede bulunan M.G. isimli şahıs, çalışmalarını sürdürdüğü sırada aniden bir akrebin saldırısına uğradı.

Acil müdahale ekipleri devrede

Çevredeki diğer çalışanların durumu fark etmesiyle birlikte bölgeye hızla sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan sağlık personeli, yaralı şahsa ilk müdahaleyi bahçe içerisinde gerçekleştirdi. Ardından ambulansla hastaneye nakledilen M.G., burada tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerin ardından şahsın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi paylaşıldı.

İLGİLİ HABERLER