
Aile ziyaretinden dönen çift kazada can verdi
Spot: Afyonkarahisar’da meydana gelen feci trafik kazasında, otomobilleriyle bariyerlere çarpan genç çift hayatını kaybetti. Kazadan ağır yaralı kurtulan 8 aylık bebekleri ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
Haber:
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Balmahmut köyü mevkiinde yürekleri dağlayan bir trafik kazası yaşandı. Uşak’taki aile ziyaretlerini tamamlayarak evlerine doğru yola çıkan Hasan Samur yönetimindeki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.
Yol kenarındaki bariyerlere hızla çarpan araç, takla atarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobili gören çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Genç çift olay yerinde hayatını kaybetti
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, araç sürücüsü 27 yaşındaki uzman çavuş Hasan Samur ile 26 yaşındaki eşi Zehra Samur’un kaza yerinde yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan Hasan Samur ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde memur olarak çalışan Zehra Samur’un vefatı, yakınlarını ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.
8 aylık bebeğin tedavisi sürüyor
Kazada ağır yaralanan çiftin 8 aylık bebekleri A.K.S., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Minik bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden çiftin cenazeleri, otopsi işlemleri için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan adli soruşturma ise titizlikle devam ediyor.