DEMOKRASİYE VE BARIŞA KARŞI YAPILMIŞ BİR ALÇAKLIKTIR.

CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, parti heyetimize ve güvenlik güçlerimize yönelik Artvin’de yapılan hain terör saldırısını kınıyor, lanetliyorum.

26 Ağustos 2016 - 00:10

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından bir devlet adamı sorumluluğuyla hareket eden, yangın yerine dönen bir coğrafyada Türkiye’nin birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış ruhuyla kenetlenmesi için tarihi sorumluluk üstlenen, terörün her türüne, FETÖ darbe girişiminin demokrasiye saldırılarına dur diyen genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, bugün alçak terörün hedefi oldu.Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bu saldırı ülkemizin birlik beraberliğine, demokrasiye ve barışa karşı yapılmış bir alçaklıktır. Artvin’deki kurşunlar sadece Genel Başkanımıza değil, Cumhuriyetimize, Demokrasimize, özgürlüklerimize, bağımsız bir Türkiye’ye sıkılmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün bu ülkeye, millete emaneti, Cumhuriyetin kurucu iradesidir. Emperyalizme karşı dişiyle tırnağıyla bağımsızlığını kazanan bu ülke, teröre, şiddete, hainlere asla teslim olmayacak. Terör nereden gelirse gelsin, şiddet, gözdağı nereden gelirse gelsin Korkmuyoruz. Yılmıyoruz. Bu saldırılardan Sinmeyeceğiz. Barış için, kardeşlik için, birlik beraberlik için, Tam Bağımsız, Laik, Demokratik bir Türkiye Cumhuriyeti için mücadelemizi sürdüreceğiz. Yurdumuzdaki tüm emek ve demokrasi güçlerini, Siyasi partilerimizi, Demokratik Kitle kuruluşlarını, Sendikalarımızı, Atatürk’ün yolunda, Tam Bağımsız bir Türkiye idealine inanan tüm yurttaşlarımızı, terör örgütlerine, hainlere, Cumhuriyet düşmanlarına karşı mücadele etmeye, demokrasiye ve özgürlüklerimize, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya çağırıyorum.Bir kez daha Genel Başkanımıza yönelik terör saldırısını kınıyor; Alçak terör saldırısında şehit olan Mehmetçiğimize Allah’dan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

Bu haber 666 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()