Locanın sevilen çifti Serkan ve Esin arasında geçtiğimiz gün canlı yayında başlayan kriz bugün de artarak devam etti. Esin, bugün canlı yayına çıktığında hafta sonu Serkan’ın annesiyle tanışmak istediğini açıkladı. Serkan ise Esin’e sinirlenerek; “Biz daha bir haftadır birbirimizi tanıyoruz. Seni bu kadar erken ailemle tanıştıramam” diyerek, net tavrını ortaya koydu.Esin, Serkan’ın canlı yayında farklı, dışarıda farklı davrandığını iddia edince Zuhal Topal araya girip; “Nasıl bir değişiklikten bahsediyorsun? Öyle bir konuşuyorsunuz ki yanlış anlaşılmaya müsait cümleler kuruyorsunuz. Söylediğiniz cümlelere açıklık getirin ki insanlar sizi yanlış anlamasınlar” dedi. Bunun üzerine Esin; “Serkan bana dışarıda sıcak, burada mesafeli davranıyor. Kendimi istenmiyor gibi hissediyorum” dedi. Bu cümlelerinin üzerin Serkan geri adım atmayınca Esin, stüdyoyu terk etti.Serkan ile Esin aşkında önümüzdeki günlerde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.
ZUHAL TOPAL’LA DA ESİN, STÜDYOYU TERK ETTİ!
Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Serkan ve Esin arasında yaşanan aile krizi damgasını vurdu.
Yayınlanma :
25.03.2017 01:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: