Geçtiğimiz gün locanın iddialı gelin ve damat adaylarından Angelina ve Özgür, birbirlerine karşı duygularının olduğunu itiraf edip, tanıma yoluna girmişlerdi.Bugün Angelina ve Özgür, birlikte çıktıkları canlı yayında gerginlik yaşadılar. Canlı yayına çıkarken Angelina’nın, Özgür’e; “Bugün Ali’nin talipleri var mı?” diye sorması üzerine rahatsızlığını canlı yayında dile getiren Özgür; “Biz birbirimizi tanıma yolundayız. Buradaki insanlar Angelina’nın aklı Ali’de mi? diye konuşuyorlar. Sen böyle yapınca ben rahatsız oluyorum” dedi.Özgür’ün tavrına üzülen Angelina; “Ali benim dört senelik arkadaşım. Merak ettim, sordum. Gerçekten ben seni üzmek istemedim. Rahatsız olduysan, uyarırsın. Ben de bir daha yapmam” dedi.Angelina ve Özgür aşkında ilerleyen günlerde neler yaşayacakları merakla bekleniyor.
Zuhal Topal’la da “Angelina ve Özgür Arasında ‘Ali’ Krizi!”
Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Angelina ve Özgür arasında yaşanan “Ali” krizi damga vurdu.
Yayınlanma :
11.04.2017 08:45
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: