Merkez üssü Kahramanmaraş-Pazarcık olan 7,7 büyüklüğünde deprem sonrası Türkiye, acının merkezine yardım eli uzatıyor. Torbalı’da da vatandaşların yardımlarının deprem bölgesine ulaştırılması konusunda Torbalı Belediyesi kolları sıvadı. Bir araçlık yardım malzemesini deprem bölgesine ivedi bir şekilde gönderen, Torbalı Belediyesi yaptığı duyuruda, “Yardım kampanyamızda belediyemiz tarafından temin edilen malzemelerle yüklü ilk aracımız yola çıktı. Siz kıymetli hemşehrilerimizden acil ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı, uyku tulumu ve giyecek (kullanılmamış) bağışlarınızı yardım noktalarına getirmenizi rica ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Torbalı Belediyesi, deprem bölgesi için kampanya başlattı
Merkez üssü Kahramanmaraş-Pazarcık olan 7,7 büyüklüğünde deprem sonrası Türkiye, acının merkezine yardım eli uzatıyor. Torbalı’da da vatandaşların yardımlarının deprem bölgesine ulaştırılması konusunda Torbalı Belediyesi kolları sıvadı.
Yayınlanma :
06.02.2023 16:41
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: