Ege Politik Spor Bolvadin’in yeni yıldızı pistlerin tozunu attırdı: Tuana Günyaz zirvede

Bolvadin’in yeni yıldızı pistlerin tozunu attırdı: Tuana Günyaz zirvede

Afyonkarahisar’da düzenlenen okul sporları atletizm müsabakalarında rakiplerini geride bırakan Derekarabağ Ortaokulu öğrencisi Tuana Günyaz, 100 metrede şampiyonluk ipini göğüsledi.

Bolvadin’in yeni yıldızı pistlerin tozunu attırdı: Tuana Günyaz zirvede

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde genç yetenekleri keşfetmek ve sporu tabana yaymak amacıyla organize edilen okullar arası atletizm yarışmaları, büyük bir rekabete sahne oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin fiziksel gelişimlerini desteklerken aynı zamanda heyecan dolu anlara ev sahipliği yaptı.

Pistte fırtına gibi esti

Organizasyonun en dikkat çeken ismi ise Derekarabağ Ortaokulu öğrencisi Tuana Günyaz oldu. Kızlar 100 metre kategorisinde sergilediği yüksek performansla göz dolduran genç sporcu, rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Yarışma boyunca sergilediği azim ve hız, izleyenlerden tam not aldı.

Eğitim ve sporun birleştiği nokta

Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş, ilçedeki öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerde de aktif rol almalarını önemsediklerini belirtti. Keleş’in hayata geçirdiği projelerle öğrencilerin yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu bu tür organizasyonlar, bölgedeki gençlerin spora olan ilgisini de her geçen gün artırıyor. Başarılı sporcu Günyaz’ın elde ettiği bu derece, ilçedeki spor yatırımlarının meyvelerini verdiğini bir kez daha kanıtladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız