Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında kendi evinde Esenler Erokspor’u ağırlamaya hazırlanan Bodrum FK, hazırlıklarını Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Direktör Burhan Eşer yönetiminde taktiksel çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlı ekip, taraftarının desteğiyle ligdeki ilk galibiyetini alarak çıkışa geçmeyi planlıyor.

Genç oyuncularla adaptasyon süreci
Manisa FK deplasmanında sahaya 23 yaş ortalamasıyla ve 10 yerli oyuncuyla çıktıklarını hatırlatan Burhan Eşer, takımın sergilediği mücadeleden memnun olduğunu ifade etti. Yeni bir yapılanma içinde olduklarını belirten Eşer, transfer hareketliliğinin oyuncu grubu üzerindeki etkisini yönetmeye çalıştıklarını dile getirdi. Eşer, "Transfer dönemi tamamen kapandıktan ve kadro planlamamız netleştikten sonra adaptasyon sürecimizi çok daha hızlı bir şekilde geride bırakacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Erokspor sınavı ve Aboubakar detayı
Rakip Esenler Erokspor’un kadro yapısına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, ligin henüz tam olarak oturmadığını ve gerçek tablonun birkaç hafta sonra netleşeceğini vurguladı. Takıma yeni katılan yıldız oyuncu Vincent Aboubakar’ın durumu hakkında da bilgi veren Eşer, oyuncunun fiziksel hazırlık sürecinin devam ettiğini belirtti. Aboubakar ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Eşer, "Bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Eğer kendini hazır hissederse, Erokspor maçında kadroda yer alması ihtimaller dahilinde" dedi. Bodrum FK, yarın saat 20.00’de oynanacak bu kritik mücadeleden 3 puanla ayrılarak taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.