Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 2026-2027 sezonu hazırlıklarına start veren Aydınspor’u yalnız bırakmadı. Adnan Menderes Stadyumu yan sahalarında gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanını yerinde takip eden Yetişkin, teknik heyet ve oyuncularla yakından ilgilenerek moral depoladı.

Birlik ve beraberlik mesajı
Ziyaret esnasında Aydınspor’un kentin en köklü ve önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Yetişkin, kulübün hak ettiği başarı seviyesine ulaşması için şehrin tüm dinamiklerinin bir arada hareket etmesi gerektiğini belirtti. Yetişkin, yerel yönetim olarak takımın her zaman yanında durmaya kararlı olduklarını ifade etti.

Dayanışma gecesine davet
Aydınspor’un eski başarılı günlerine geri dönmesi adına herkesi sorumluluk almaya çağıran Başkan Yetişkin, tüm taraftarları ve sporseverleri 6 Ekim Salı günü saat 19.00’da Çeştepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan dayanışma gecesine davet etti. "Gün, Aydınspor için kenetlenme günüdür" diyen Yetişkin, şehrin ortak gururu olan takıma destek çağrısını yineledi.