Ege Politik Siyaset Tavas’ta ortak akıl dönemi: Başkan Tatık mahalle sakinleriyle buluştu

Tavas’ta ortak akıl dönemi: Başkan Tatık mahalle sakinleriyle buluştu

Yorga Mahallesi’nin geleceğini şekillendirmek için vatandaşlarla bir araya gelen Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, yerel yönetimde katılımcı anlayışın önemine vurgu yaptı.

Tavas’ta ortak akıl dönemi: Başkan Tatık mahalle sakinleriyle buluştu

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçedeki hizmet ağını genişletmek ve yerel sorunlara kalıcı çözümler üretmek amacıyla Yorga Mahallesi’nde bir halk toplantısı düzenledi. Belediye şube müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette, mahallenin mevcut durumu ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar masaya yatırıldı.

Tavas’ta ortak akıl dönemi: Başkan Tatık mahalle sakinleriyle buluştu

Hizmetlerde Vatandaşın Sesi Ön Planda

Tavas’ta ortak akıl dönemi: Başkan Tatık mahalle sakinleriyle buluştu

Mahalle sakinlerinin taleplerini ve beklentilerini ilk ağızdan dinleyen Başkan Tatık, belediyecilik faaliyetlerinde ortak akıl ilkesini benimsediklerini belirtti. Yorga Mahallesi’nin ihtiyaçlarına yönelik yapılacak çalışmaların, halkın görüşleri doğrultusunda şekilleneceğini ifade eden Tatık, yerel yönetimin başarısının vatandaşla kurulan güçlü iletişimle mümkün olduğunu dile getirdi.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Kadir Tatık, katılımcıların önerilerini not aldıklarını belirterek şunları söyledi: "Hemşehrilerimizle bir araya gelerek mahallemizin önceliklerini belirledik. Yorga’nın gelişimi için atılacak adımları hep birlikte planlıyoruz. Dinleyen, anlayan ve birlikte üreten bir anlayışla Tavas’ımızı daha ileriye taşımaya kararlıyız. Görüşlerini bizlerle paylaşan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız