Ege Politik Siyaset Bakan Göktaş'tan terörle mücadele mesajı: Annelerin gözyaşı son bulsun

Bakan Göktaş'tan terörle mücadele mesajı: Annelerin gözyaşı son bulsun

Denizli'de şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye'nin terörden arındırılmış, huzurlu bir geleceğe yürüdüğünü vurgulayarak, hiçbir annenin acı çekmediği bir ülke hedeflediklerini belirtti.

Bakan Göktaş'tan terörle mücadele mesajı: Annelerin gözyaşı son bulsun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Denizli’de düzenlenen "Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle Birlik ve Vefa Buluşması" programına katıldı. Şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Bakan Göktaş, devletin her zaman bu kahramanların yanında olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Terörle mücadele sürecinde zaman zaman yanlış yönlendirmeler ve dezenformasyon çabalarıyla karşılaştıklarını belirten Göktaş, bu tür provokatif girişimlere karşı şehit aileleri ve gazilerle doğrudan iletişim kanallarını açık tuttuklarını vurguladı. Sorunları yerinde dinleyerek çözüm üretmenin öncelikleri olduğunu kaydeden Bakan, milli birlik ve beraberliğin korunması noktasında kararlı olduklarını dile getirdi.

Bakan Göktaş'tan terörle mücadele mesajı: Annelerin gözyaşı son bulsun

Güvenli ve huzurlu bir gelecek vurgusu

Türkiye'nin tarihinin en güçlü dönemlerinden birini yaşadığına dikkat çeken Göktaş, terörün gölgesinden kurtulan bölgelerde artık huzurun hakim olduğunu belirtti. Bakan Göktaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Devletimiz, gücüyle her türlü zorluğun üstesinden gelecek kapasiteye sahiptir. Bizim temel gayemiz, hiçbir annenin evlat acısıyla gözyaşı dökmediği, hiçbir çocuğun babasız kalmadığı bir Türkiye inşa etmektir. Terörsüz bir gelecek, ülkemizin koşulsuz ve tavizsiz bir şekilde oluşturduğu güvenli bir limandır."

Bakan Göktaş'tan terörle mücadele mesajı: Annelerin gözyaşı son bulsun

Şehit emanetleri baş tacımız

TBMM bünyesinde kurulan komisyonların ardından sahada aktif bir çalışma yürüttüklerini hatırlatan Bakan Göktaş, şehit ailelerinin taleplerini yakından takip ettiklerini söyledi. Şehitlerin emanetlerinin kendileri için en kıymetli değer olduğunu belirten Göktaş, "Sizler bizim başımızın tacısınız. Ülkemizi çocuklarımıza terörden arındırılmış, güvenli bir miras olarak bırakmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmasının sonunda 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayan Bakan Göktaş, şehit yakınları ve gazilere yönelik son 24 yılda hayata geçirilen düzenlemelerin, devletin bu kesime verdiği değerin bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız