Ege Politik Siyaset Bakan Göktaş’ın Aydın mesaisi: Hem açılış yapacak hem çocuk haklarını konuşacak

Bakan Göktaş’ın Aydın mesaisi: Hem açılış yapacak hem çocuk haklarını konuşacak

Çeşitli programlara katılmak üzere Aydın’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kentteki temaslarına valilik ve belediye ziyaretleriyle başladı.

Bakan Göktaş’ın Aydın mesaisi: Hem açılış yapacak hem çocuk haklarını konuşacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi resmi temas ve toplu açılış törenlerine katılmak amacıyla Aydın’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Göktaş’ın kentteki ilk durağı Aydın Valiliği oldu. Burada çiçeklerle karşılanan Bakan Göktaş, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Dr. Osman Varol ile bir araya gelerek ildeki sosyal hizmet çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Bakan Göktaş’ın Aydın mesaisi: Hem açılış yapacak hem çocuk haklarını konuşacak

Valilik ziyaretinin ardından rotasını Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne çeviren Bakan Göktaş, burada Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından ağırlandı. Görüşme sırasında Başkan Çerçioğlu, kent genelinde yürütülen belediyecilik faaliyetleri ve devam eden projeler hakkında Bakan Göktaş’a sunum yaptı. Çerçioğlu, nazik ziyaretleri için Bakan Göktaş’a teşekkürlerini iletti.

Aydın’da yoğun bir programı bulunan Bakan Göktaş, temaslarının devamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurumların toplu açılışını gerçekleştirecek. Göktaş ayrıca, Türkiye Çocuk Hakları Komitesi 81 İl COP31 Buluşmaları Tanıtım Programı’na katılarak çocuk hakları konusundaki çalışmaları değerlendirecek.

Bakan Göktaş’ın Aydın mesaisi: Hem açılış yapacak hem çocuk haklarını konuşacak
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız