Ödemiş Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gündeminde görüşülen madde oy birliği ile kabul edildi.Ödemiş Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı 6 Şubat Pazartesi akşamı yapıldı. 13 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında Zafer Mahallesi 1336 sokağın isminin Şehit Ömer Halisdemir, Zafer Mahallesi 1334 sokağının isminin Şehit Fethi Sekin sokak olarak değiştirilmesi konusu İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülmek üzere oy birliği ile kabul edildi.İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nce uygun görülmesi durumunda, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında görev yaptığı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir ve 5 Ocak’ta İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen hain saldırıda canı pahasına insanların hayatını kurtaran kahraman polis Fethi Sekin’in ismi Ödemiş’te yaşayacak.
Şehitlerimizin anısı yaşatılacak
Ödemiş Belediyesi, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı yapılan darbe girişimi ve terör olaylarında yaşamını yitiren iki şehittin ismini ilçede yaşatmak için harekete geçti.
Yayınlanma :
08.02.2017 09:15
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: