Sedat Peker, Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi ve Erdoğan'ın yeğeninin eşi Serdar Ekşi’yle, karakolda AKP'li milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın dövülmesi ve Suriye'de cihatçılara giden askeri teçhizatla ilgili yaptığı bir telefon görüşmesini yayınladı.
Görüşmede Peker'e "reisim" diye hitap eden Ekşi, AKP'nin medyadan rahatsız olduğunu söyledi.
Peker Suriye'deki cihatçı çetelere yolladıkları silahlar hakkında "O kadar namussuzluk yaptılar bir tanesi bir yerde yazı yazdırmıyor, o kadar gazeteniz var, televizyonunuz var, bu adam kendi parasıyla yolladı" derken Ekşi'nin bu olaya tanık olduğunu ekledi. Ekşi de tanık olduğunu doğrularken Peker, "Biz 4 tır yolluyorduk, onların dağıtımını kendimiz yapmıyorduk, biz paramızı veriyorduk onlar dağıtıyordu" dedi.
12 dakika 45 saniye süren görüşmede Sedat Peker, Ekşi'ye kendisine haksızlık yapıldığını söyledi.
Peker görüşmeyi sosyal medya üzerinden "Serdar Ekşi ne demiştim... Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz" notuyla paylaştı.
Yorumlar
Kalan Karakter: