Geçtiğimiz aylarda İzmir'in Torbalı ilçesinde, trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, tek başına sekiz kişiyi hastanelik etmiş ve bu durum ülke gündeminde epeyce yer almıştı. Kavgadan sonra hastaneye kaldırılan kişileri çiçekle ziyaret eden Turgay, burada geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Aynı zamanda müteahhitlik yapan Turgay kavgaya karıştığı kişilerden birisine ise daha sonra dairelerinden birini sattı.
KAVGADAN SONRA DOSTLUK GELİŞTİ
O gün yaşanan kavganın bir talihsizlik olduğunu dile getiren Dünya Şampiyonu Cesur Turgay, “Arkadaşlarla istemediğimiz bir kavgaya karıştık. Daha sonra kendilerini hastanede ziyaret ettim ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Kavga ettik ama bu arkadaşlarla daha sonra iyi ilişkiler kurduk. Ben aynı zamanda müteahhitlik yapıyorum. Arkadaşlardan birisinin daireye ihtiyacı varmış. Bana söyledi. Bende gerekli yardımı yaparak böyle bir alışverişte bulunduk. Bir sporcu olarak kavganın her zaman ötesinde durmaya çalıştım. İstemeden oluşan bu kavganın sonunda kurulan dostluk ise beni mutlu etti” dedi.
Uyuşturucu bağımlısıyken sporla tanışan ve hayatı değişen, başarıdan başarıya koşan Dünya ve Türkiye Şampiyonu Cesur Turgay daha önce daha önce kendisini arayan dolandırıcılarla polisle işbirliği yaparak buluşmuş ve bir tanesini hastanelik ederek çetenin çökmesini sağlamıştı. Bunun üzerine mağdur olan onlarca vatandaşta Turgay'ı arayarak teşekkür etmişti.
Önce dövdü sonra daire sattı!
Geçtiğimiz aylarda İzmir'in Torbalı ilçesinde, trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada, tek başına sekiz kişiyi hastanelik eden, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, daha sonra barıştığı kişiye daire sattı
Yayınlanma :
10.10.2016 18:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: