Halep’e yardım için, Ödemiş Belediyesi tarafından belediye meclis salonunda toplantı düzenlendi. Toplantıya; İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Devlet Hastanesi Başhekimi Ziya Yurdakonar, meclis üyeleri, Oda Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda Ödemiş olarak yardımların tek çatı altında toplanılmasına ve birlikte hareket edilmesine karar verildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Halep’teki vatandaşlarımıza yardım amaçlı düzenlenen kampanyaya öncü olan Ödemiş Belediyesi başta olmak üzere, destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Halep’te yaşananları hepimiz üzüntüyle takip ediyoruz. Çaresiz kalan kardeşlerimize, Ödemiş olarak biz de yardım eli uzatmak istedik. Yardımı tek bir çatı altında toplanarak ulaştırılması için çalışıyoruz. Siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla görüştük, hepsi kampanyaya destek oluyor. Kaymakamlığımız, müftülüğümüz, siyasi partilerimizin, oda başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımızla birlikte yürüteceğimiz kampanyaya tüm hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz. Ödemiş olarak, tek yürek olup Halep’e yardımlarımızı ulaştıracağız” dedi.
Kampanyası kapsamında öncelikle acil ihtiyaçların karşılanmasına yönelik yardımlar toplanacak. Yardımların; battaniye, sünger yatak, kışlık kıyafet, ayakkabı, bebek bezi, hasta bezi, kadın bağı, çocuk maması, gıda paketleri (un, yağ, salça, bakliyat, konserve, vb.), temizlik maddeleri (sabun, şampuan, vb.) gibi kalemlerde yapılması vurgulandı. Gelen yardımların daha hızlı ulaştırılması amacıyla hayırseverlerin hazırladıkları yardım paketlerinin üzerine gıda ve giyim diye belirtilmesi istendi. Yardımlarınızı 23 Aralık Cuma saat 17:00’ye kadar ulaştırabilirsiniz.
ÖDEMİŞ, “HALEP’E YARDIM İÇİN BİR OLALIM”
Ödemiş Belediyesi Suriye Halep’te yaşanan katliama sessiz kalmayalım çağrısı yapıyor. “Halep’e Bir Yardım Eli De Sen Uzat” sloganıyla oluşturulan kampanyaya yardımlar toplanacak.
Yayınlanma :
17.12.2016 09:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: