Bayraklı ve Bornova'da CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları iel ilçe yöneticileri seçim startı verdi. Partililer, ziyaretlerde "Derhal seçime gidilmelidir" mesajını verdi.
Bornova Atatürkçü Düşünce Derneği'ni ziyaret eden heyet; ardından Bayraklı Atatürkçü Düşünce Derneği'yle buluşmalarını sürdürdü. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nde de görüş alışverişinde bulunan heyet hem yerel hem genel siyasi gelişmeler hakkında sohbet etti.
Partililer, son günlerde Millet İttifakı liderlerinin seçim çağrısı mesajını anlatmak için sahada olduklarını ve buluşmaları arttıracaklarını söyledi.
Millet İttifakı iki ilçede seçim startı verdi
Millet ittifakı, Bayraklı ve Bornova'da sahaya çıktı. İttifak partileri dernek ziyaretleriyle işe başladı.
Yayınlanma :
14.06.2021 19:11
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: