ANKA'nın haberine göre saldırının MHP’li Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in kardeşi için Ekim ayında düzenlenen "bekarlığa veda partisi"nin görüntüsünün dışarıya sızması ile ilgili olduğunu ifade eden Özdemir, Türkdoğan ve onu “azmettirdiğini düşündüğü” belediye başkanından şikayetçi oldu.
Saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de dosyaya girdi.
Alanya Belediyesi'nde şoför olarak çalışan 28 yaşındaki Kadir Özdemir 13 Aralık'ta saldırıya uğradığını belirterek suç duyurusunda bulununca 15 Aralık 2021 tarihinde cumhuriyet savcısına müşteki sıfatıyla ifade verdi. İfadesinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kardeşi Rıdvan Yücel’in “bekarlığa veda partisi için” belediye tenis kortunun yanına 9 Ekim 2021 tarihinde sabah saatlerinde sandalye, masa ve çadırları taşıdıklarını, akşam da burada parti verildiğini söyledi. Özdemir, bu partiye ilişkin görüntülerin avukat Hüsnü S’nin eline geçtiğini ve bu görüntülerle belediye başkanını suçladığını anlattı.
Bu olay nedeniyle MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın kendisini sorumlu tuttuğu için yanına çağırdığını ve 13 Aralık'ta saat 14.00 sıralarında MHP ilçe başkanlığına gittiğini belirten şikayetçi şoför Özdemir, “Türkdoğan’ın odasına girdim beni sorgulamaya başladı. Bana baş başa olduğumuz esnada ‘neden böyle bir yav.. yaptın’ dedi. Ona bunu yapan kişi olmadığımı söyledim. Ancak ikna olmadı bana istifa etmem için baskı kurdu” dedi. Daha sonra kendisini bir arabaya bindirerek Telekom şirketine gittiklerini, konuşma kaydını istediklerini şirketin verilemeyeceği yanıtı üzerine çağrı merkezinden istedikleri e-postanın da 12 saat sonra geleceği bilgisi verildiğini anlatan Özdemir, saat 16.23’te oradan ayrılarak adliye karşısındaki Ümran Oto Ekspertiz isimli işyerine götürüldüğünü söyledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: