Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde yarın öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.
Açıklamada, yağışların cuma günü Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde olacağının tahmin edildiği kaydedildi.
Hava sıcaklıklarının cuma günü hissedilir şekilde azalacağı, cuma, cumartesi günleri gece ve sabah saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan'da zirai don yaşanabileceği uyarısında bulunulan açıklamada, rüzgarın güney yönden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği belirtildi.
Açıklamada, karbonmonoksit zehirlenmeleri, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.
Meteorolojiden kar uyarısı!
Havalar iyice şaşırdı
Yayınlanma :
20.04.2016 23:18
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: