Mansur Yavaş, üretim fazlası ve geri dönüşümden elde ettikleri gıda maddelerini kullanarak sokak hayvanları için mama üretmeye başladıklarını duyurdu. Yavaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Sokaktaki dostlarımız için hijyenik ve sağlıklı mama üretmeye başladık. Bu sayede bütçemizde de yıllık en az 3,5 milyon TL tasarruf sağlayacağız” dedi.
MANSUR YAVAŞ: “SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZ İÇİN HİJYENİK VE SAĞLIKLI MAMA ÜRETMEYE BAŞLADIK”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Sokaktaki dostlarımız için hijyenik ve sağlıklı mama üretmeye başladık. Bu sayede bütçemizde de yıllık en az 3,5 milyon TL tasarruf sağlayacağız” dedi.
Yayınlanma :
28.01.2022 09:59
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: