Halis Satılmış, Akhisar’da yapılacak olan bölge hâli ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.
İl genelinde yapılacak projeler için birçok alternatifi de göz önüne alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da yapılması planlanan Sebze ve Meyve Bölge Hâli için Romanya’da incelemelerde bulundu. Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, Romanya seyahati esnasında Bükreş Sebze ve Meyve Hâline giderek incelemelerde bulundu. İhracat yapan Türk esnafla da buluşan Halis Satılmış, “Romanya ziyaretimiz esnasında Sebze ve Meyve halini inceledik. Türk esnafına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını ilettik. Akhisar’da yapılmasını planladığımız sebze ve meyve bölge hali için incelemelerde bulunduk” diye konuştuk.
Manisa Büyükşehir Romanya’da Hâl İnceledi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, Romanya’da Bölgesel Isıtma Sistemleri ile ilgili gerçekleştirilen ziyaret esnasında Bükreş Sebze ve Meyve Hâli’ni ziyaret etti.
Yayınlanma :
14.11.2016 17:30
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: