Ege Politik Magazin Selendi’de meydanlar sallandı: Ömer Faruk Bostan rüzgarı esti

Selendi’de meydanlar sallandı: Ömer Faruk Bostan rüzgarı esti

Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı, düzenlenen festivalle büyük bir coşkuya sahne oldu. Sahneye çıkan ünlü sanatçı, binlerce kişiyi oyun havalarıyla mest etti.

Selendi’de meydanlar sallandı: Ömer Faruk Bostan rüzgarı esti

Manisa’nın Selendi ilçesinde düzenlenen Tütün ve Cirit Festivali, kurtuluş coşkusunu zirveye taşıyan etkinliklerle devam ediyor. 1-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen kutlamaların en dikkat çeken anlarından biri, Demokrasi Meydanı’nı hınca hınç dolduran Ömer Faruk Bostan konseri oldu.

Selendi’de meydanlar sallandı: Ömer Faruk Bostan rüzgarı esti

Müzik ziyafeti geceye damga vurdu

Ankara oyun havalarının sevilen ismi Bostan, sahne performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Özellikle düğünlerin vazgeçilmezi haline gelen "Erik Dalı Gevrektir" türküsünü seslendirdiği anlarda meydandaki eğlence doruk noktasına ulaştı. Sanatçı, yalnızca kendi hit parçalarıyla değil, Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur gibi Türk müziğinin efsane isimlerinin eserleriyle de izleyicilere duygusal ve hareketli anlar yaşattı.

Selendi’de meydanlar sallandı: Ömer Faruk Bostan rüzgarı esti

Başkan Daban'dan teşekkür

Konseri vatandaşlarla birlikte takip eden Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, sahneye çıkarak sanatçıya çiçek takdim etti. Selendililerin enerjisine hayran kaldığını belirten Başkan Daban, festivalin ilerleyen saatlerde de aynı tempoyla süreceğini ifade etti.

Gece, havai fişek gösterileriyle görsel bir şölene dönüşürken, festival coşkusu geç saatlere kadar devam etti. Tütün ve Cirit Festivali kapsamındaki etkinlikler, 5 Eylül tarihine kadar ilçe halkını ağırlamaya devam edecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız