Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan, İstanbul’daki terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, açıklamasında, “Terör insanlığa karşı savaş açmış ve bugün o çirkin yüzünü İstanbul'da göstermiştir. 20 Temmuz'dan bu yana maalesef ülkemize yönelik sistematik saldırıların devam ettiğini görmekte ve yaşamaktayız. Bu alçakça saldırı Türkiye'nin ne kadar ciddi bir terör saldırısıyla muhatap olduğunu bir kez daha göstermiştir. Uluslararası camia, bugün yaşanan teröre karşı Türkiye ile dayanışma içerisinde olduklarını belirtecek şekilde sesini yükseltmelidir. Bu menfur saldırı sebebiyle, milletimizi, teröre karşı yekvücut olma çağrımızı bir kez daha tekrarlıyorum. Ümit ederim ki, uluslararası camia da bundan sonra terörle mücadele konusunda Türkiye'ye gereken desteği verir” ifadelerini kullandı.
Kurtulmuş: 'Umarım bundan sonra terörle mücadele konusunda...'
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Ümit ederim ki, uluslararası camia da bundan sonra terörle mücadele konusunda Türkiye'ye gereken desteği verir' dedi.
Yayınlanma :
13.01.2016 09:36
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: