Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın trafik sorununa bu yolla son vereceklerini belirterek, “Kula’nın yıllardır içinde bulunduğu bu durum hiç değişmeden süre geldi. Tek bir merkezde birleşen Kula’nın, büyümesi ve kalkınması gerçekten zor. Son zamanlarda yaptığımız projeler ile bu kısır döngüyü kırmaya devam ediyoruz. Mevlana Cadddesi’nin yenilenmesi, Celal Bayar Üniversitesi Müşerref Akan Kampüsü’nün bu bölgede yapılması gibi projelerle birlikte Cumhuriyet Caddesi de Kula’nın geleceği için önemli olacak. Bu projenin gerçekleşmesine destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür ederim” dedi.
Kula'daki Dev Projede Son Viraja Girildi
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi Kavacık Mahallesi’nden başlayarak; Bekir-Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi, TOKİ Konutları, Yeni Hastane, Üniversite ve Eski Selendi Yolu istikametine devam eden yolun zemin düzeltme çalışmalarına devam ediyor
Yayınlanma :
28.10.2016 09:40
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: