Kırçiçeği Bodrum Basket Şampiyon olarak yükseldiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi hazırlıklarını sürdürüyor. Ağustos başında kadrosuna dahil ettiği yeni isimlerle birlikte antrenmanlarına başlayan ekip, Bornova Becker Spor’un organize ettiği hazırlık turnuvasına katıldı.
Kırçiçeği Bodrum Basket Baş Antrenörü Ömer Petorak, 3 haftalık ağır çalışma döneminin ardından iki önemli oyuncunun sakatlığına karşın çok önemli bir turnuvada yer aldıklarını belirterek “Eksiklerimizi gördük, rakiplerimizi tanıdık. Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe takımı ile 21 – 22 Eylül’de yapacağımız hazırlık maçları ile son durumumuzu görüp sezona tam manasıyla eksiksiz girmeyi planlıyoruz” dedi.
Turnuva boyunca sporcuların aynı zamanda İmerhan Otel’de dinlendiğini ve Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş’ın da büyük desteğini gördüklerini söyleyen Petorak, “Karar Ver Cup” organizasyonunu için Bornova Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir’e teşekkür etti.
Kırçiçekleri sezon hazırlığına devam ediyor
Kırçiçeği Bodrum Basket Şampiyon olarak yükseldiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.
Yayınlanma :
16.09.2016 12:25
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: