19 Haziran babalar günü nedeniyle Güzelbahçe Belediyesi farklı bir babalar günü programı düzenledi. 7 Haziran da erkek bebek babası olan Tuğrul Canoğlu ve 8 Haziran da Kız bebek babası olan Oğuz Berk Sarı’yı ziyaret eden Başkan İnce, bebekler için battaniye ve bez, anneler için çiçek ve babalar için de gömlek hediye etti. Başkan İnce’nin sürpriz ziyareti Canoğlu ve Sarı ailelerini oldukça mutlu etti. Bu yıl farklı bir Babalar Günü etkinliği düzenlediklerini söyleyen Başkan Mustafa İnce, ‘‘Daha önceki yıllarda çeşitli etkinliklerde Babalar Günü’nü kutladık. Bu yıl farklı olsun istedik ve ilk defa babalık sevinci yaşayan babaları ve ailelerini ziyaret ettik. Babalık fedakârlık ister. Anneyle birlikte çocukları için çalışıp çabalayan onlara iyi bir gelecek hazırlamak için büyük fedakârlık gösteren, hayatta olan ve hayatını kaybetmiş tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.
‘İnce’ Babalar Günü Sürprizi
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, kısa süre önce ilk defa babalık sevinci yaşayan Tuğrul Canoğlu ile Oğuz Berk Sarı ve ailelerinin ziyaret ederek babalar Günü’nü kutladı.
Yayınlanma :
20.06.2022 12:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: