İzmir Gazeteciler Cemiyeti, yerel medyanın mesleki becerilerini güçlendirmek ve dayanışmayı artırmak için Avrupa Birliği finansal desteği ile sürdürdüğü Bölge İl Eğitimlerini düzenlemeye devam ediyor. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Semih Aksoy ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’un katılacağı eğitim 09 Ekim Cumartesi günü Muğla’da düzenlenecek.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, tüm Muğlalı gazetecilere çağrıda bulunarak, “Güçbirliği için buluşmaya, medyadaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya hazırız. Daha güçlü medya için sizlerin de katılımını bekliyoruz” dedi.
Muğla ve ilçelerinde basın mesleği görevini sürdüren/yaşayan gazetecilere yönelik 4 ayrı başlıkta düzenlenen 1 günlük eğitim programı saat 10.00-17.00 arası, Değirmencioğlu Otel’de düzenlenecek.
- İfade Özgürlüğü ve Gazetecilerin Hakları - Av. Birgül Değirmenci
- Mobil Araçlarla Görüntülü Habercilik– Özgür Kurşun
- Yeni Nesil Medya Yayıncılığı - Ahmet Buğra Tokmakoğlu
- Medyada Nefret Söylemi ve Barış Gazeteciliği – Prof.Dr. Sevda Alankuş
tarafından katılımcı gazetecilere aktarılacak.
Eğitime katılacak olanlar, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’a, [email protected] mail adresine, 06 Ekim 2021 mesai bitimine kadar katılımlarını bildirebilir.
İGC BASIN AKADEMİSİ MUĞLA EĞİTİM PROGRAMI
Tarih: 9 Ekim 2021
Yer: Demircioğlu Hotel
10.00 – 10:15 Açılış konuşmaları
Dilek Gappi – İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı
Semih Aksoy – İzmir Gazeteciler Cemiyeti AB Proje Koordinatörü
Süleyman Akbulut- Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı
10:15 - 11.00 İfade Özgürlüğü ve Gazetecilerin Hakları – Av.Birgül Değirmenci
11.00 - 11:30 Tartışma
11:30 - 11:45 Ara
11:45 - 12:30 Mobil Araçlarla Görüntülü Habercilik- Özgür Kurşun
12:30 - 13:00 Uygulama
13.00 - 14:00 Öğlen Yemeği
14.00 - 14:45 Yeni Nesil Medya Yayıncılığı - Ahmet Buğra Tokmakoğlu
14:45 – 15.15 Uygulama
15:15 – 15.30 Ara
15:30 – 16.15 Medyada Nefret Söylemi ve Barış Gazeteciliği – Prof.Dr. Sevda Alankuş
16:15 – 16.45 Tartışma
17.00 Kapanış
Yorumlar
Kalan Karakter: