Başrolde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı 'İçerde' dizisi, twitter'ın Türkiye gündeminde #İçerdeyim etiketi ile 15 saat 15 dakika, dünyada ise 8 saat 25 dakika kaldı.
Show TV'de yayınlanan 'İçerde' dizisinin son bölümünde, Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği 'Sarp' ile Bensu Soral'ın canlandırdığı 'Melek'in ilk yakınlaşması olay oldu. Hollywood filmlerini aratmayan operasyon sahnesi ise izleyenleri adeta ekrana kilitledi.
Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme aldığı dizi, Twitter'da #İçerdeyim etiketi ile Türkiye gündeminde 15 saat 15 dakika, dünyada ise 8 saat 25 dakika boyunca kalmayı başardı.
Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinler'in bulunduğu 'İçerde' dizisi, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alıyor.
İçerde Dizisi Tüm Dünyanın Gündemine Oturdu
İçerde dizisi Türkiye ve dünya gündeminde uzun bir süre kaldı!
Yayınlanma :
18.10.2016 14:50
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: