Belediye Başkan eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak ve görevli personelin katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde hemşire tarafından bilgilendirme yapılarak, bebeğin ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan çanta hediye ediliyor. Ödemiş merkez ve merkeze uzak mahallerdeki ziyaretler kapsamında Ödemiş Belediyesi personelinden çocuğu olan aileler de ziyaret ediliyor. Vatandaşlar uygulamadan memnuniyetlerini ifade ediyor.
“Hoşgeldin Bebek” ziyaretleri devam ediyor
Ödemiş Belediyesi, ilçe sınırları içinde ikamet eden aileye yeni katılan bebeklerin heyecanını yaşayan anne ve babaların mutlulukları paylaşmak adına ziyaretler gerçekleştiriyor.
Yayınlanma :
25.02.2017 11:35
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: