Ege Politik Gündem Kuyucak'ta vefa buluşması: Başkan Doğanca kahramanları ağırladı

Kuyucak'ta vefa buluşması: Başkan Doğanca kahramanları ağırladı

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, yerel yöneticiler ve kahraman gaziler bir araya gelerek vatan savunmasındaki fedakarlıkları yad etti.

Kuyucak'ta vefa buluşması: Başkan Doğanca kahramanları ağırladı

19 Eylül Gaziler Günü, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde düzenlenen anlamlı bir dizi etkinlikle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resmi çelenk sunma töreninin ardından, ilçe protokolü ve gaziler bir araya geldi.

Kuyucak'ta vefa buluşması: Başkan Doğanca kahramanları ağırladı

Kuyucak Belediyesi tarafından Evlidağ Restaurant'ta organize edilen kahvaltı programına; Kuyucak Kaymakamı Ahmet Gülderen, Belediye Başkanı Uğur Doğanca, ilçe daire amirleri ile gaziler ve aileleri katılım sağladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen buluşmada, Başkan Doğanca gazilerle yakından ilgilenerek onların talep ve hatıralarını dinledi.

Kuyucak'ta vefa buluşması: Başkan Doğanca kahramanları ağırladı

Vefanın adresi: Gazilere özel plaketler

Programın devamında gazilere günün anısına özel hediye paketleri ve plaketler takdim edildi. Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Uğur Doğanca, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan kahramanların hakkının ödenemeyeceğini vurguladı.

Doğanca, "Ülkemizin bağımsızlığı uğruna cephelerde mücadele eden tüm kahramanlarımızın Gaziler Günü'nü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan kıymetli gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve sohbetlerin ardından sona erdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız