Ege Politik Gündem Köşk’te manevi buluşma: Bilal-i Habeşi Camii kapılarını açtı

Köşk’te manevi buluşma: Bilal-i Habeşi Camii kapılarını açtı

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı tamamlanan yeni ibadethane, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.

Köşk’te manevi buluşma: Bilal-i Habeşi Camii kapılarını açtı

Aydın’ın Köşk ilçesinde uzun süredir beklenen Bilal-i Habeşi Camii, düzenlenen resmi bir programla ibadete açıldı. Bölge halkının manevi ihtiyaçlarını karşılamak üzere inşa edilen caminin açılış törenine Köşk Kaymakamı Hasan Taş, ilçe müdürleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Köşk’te manevi buluşma: Bilal-i Habeşi Camii kapılarını açtı

Dualarla hizmete girdi

Köşk’te manevi buluşma: Bilal-i Habeşi Camii kapılarını açtı

İlçe Müftüsü Dr. Nuri İlkatmış’ın da hazır bulunduğu açılışta, caminin ilçe halkına hayırlı olması temennisiyle dualar edildi. Köşk İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, yeni ibadethanenin sadece bir yapı değil, aynı zamanda gönüllerin buluşma noktası olacağı vurgulandı. Müftülük yetkilileri, camide eda edilecek namazların ve okunacak Kur’an-ı Kerimlerin kabul olması dileğinde bulunarak, ilçeye kazandırılan bu eserde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Açıklamada ayrıca, Bilal-i Habeşi Camii’nin kıyamete kadar ezan seslerinin eksik olmadığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir mabet olarak kalması temenni edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız