Ege Politik Gündem Erdoğan: 2023 limanına ülkemizi selametle kavuşturacağız

Erdoğan: 2023 limanına ülkemizi selametle kavuşturacağız

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, '2023 limanına ülkemizi selametle kavuşturacağız' dedi.

Erdoğan: 2023 limanına ülkemizi selametle kavuşturacağız

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Eskişehir'de düzenlenen Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından başlıklar şöyle: 

  • Bizim yolumuz büyük kumandan 2. Kılıçaslan'ın yoludur, Aşık Yunus'un yoludur, Eskişehirli şehit ve gazilerin yoludur, istiklali uğruna can vermekten çekinmeyen yiğitlerin yoldur.
  • Bugün Türkiye'de barış ve istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. Son 19 yılda karşılaştığımız nice badireyi nasıl atlattıysak, 2023 limanına da ülkemizi selametle kavuşturacağız.
  • Türk ekonomisini yatırım, üretim, ihracat ve istihdam sütunları üzerinde yükseltmek için gayret gösteriyoruz.
  • Bizden önce Afrika'da ülkemizin esamesi bile okunmazken bugün Türk müteahhitler, kıtanın dört bir yanında mega projelere imza atıyor.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız