Ege Politik Gündem Didim’de güne zinde başlangıç: Başkan Gençay vatandaşlarla spor yaptı

Didim’de güne zinde başlangıç: Başkan Gençay vatandaşlarla spor yaptı

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Akbük’te bir araya gelen Didimliler, açık havada spor yaparak sağlıklı yaşama dikkat çekti.

Didim’de güne zinde başlangıç: Başkan Gençay vatandaşlarla spor yaptı

Didim Belediyesi, fiziksel aktiviteyi günlük rutinin bir parçası haline getirmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası vesilesiyle, Akbük Zübeyde Hanım Parkı’nda düzenlenen sabah sporu etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Didim’de güne zinde başlangıç: Başkan Gençay vatandaşlarla spor yaptı

Sağlıklı bir yaşam için hareket etmenin önemine vurgu yapılan etkinlikte, vatandaşlar açık havanın tadını çıkararak güne enerjik bir başlangıç yaptı. Sosyal birlikteliği güçlendiren bu özel buluşmaya Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay da katıldı.

Didim’de güne zinde başlangıç: Başkan Gençay vatandaşlarla spor yaptı

Başkan Gençay’dan spora tam destek

Etkinlik alanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hatice Gençay, egzersiz programına bizzat eşlik etti. Katılımcılarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Gençay, belediyenin spor faaliyetlerini yaygınlaştırma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Didim Belediyesi, sadece belirli haftalarda değil, yılın her döneminde kentin çeşitli noktalarında ücretsiz sabah sporu seansları düzenleyerek halkın sporla iç içe olmasını sağlıyor. Bu tür organizasyonlar, park ve bahçe gibi açık alanların sosyal etkileşim merkezi haline gelmesine de önemli katkı sağlıyor. Akbük’teki etkinlik, hareketli yaşam bilincini yerel halkla buluşturarak sağlıklı bir kent kültürünün inşasına destek oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız