Ege Politik Gündem Didim’de çevre seferberliği: Kulakçı Koyu gönüllülerin eliyle parladı

Didim’de çevre seferberliği: Kulakçı Koyu gönüllülerin eliyle parladı

Dünya Temizlik Günü dolayısıyla harekete geçen Didim Belediyesi ve Plogging in Didim grubu, doğayı korumak adına örnek bir dayanışma sergiledi.

Didim’de çevre seferberliği: Kulakçı Koyu gönüllülerin eliyle parladı

Didim’in eşsiz kıyılarını korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Kulakçı Koyu’nda gerçekleştirildi. Dünya Temizlik Günü kapsamında bir araya gelen belediye ekipleri ve Plogging in Didim grubu üyeleri, bölgedeki atıkları temizleyerek kıyı şeridini yeniden doğayla buluşturdu.

Didim’de çevre seferberliği: Kulakçı Koyu gönüllülerin eliyle parladı

Ortak Sorumluluk Bilinciyle Hareket Ettiler

Didim’de çevre seferberliği: Kulakçı Koyu gönüllülerin eliyle parladı

Evimiz Didim, Sorumluluğumuz Ortak sloganıyla yola çıkan gönüllüler, koyun doğal dokusunun korunması için titiz bir çalışma yürüttü. Etkinlik boyunca sahile bırakılan çöpler özenle toplanırken, çevre kirliliğine karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi. Didim Belediyesi, kent genelindeki rutin temizlik faaliyetlerinin yanı sıra, bu tür iş birlikleriyle kıyıların korunması konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Katılımcılar, doğayı korumanın sadece belediyenin değil, tüm vatandaşların ortak sorumluluğu olduğu mesajını verdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız