Ege Politik Gündem DİDER İzmir'i dünyaya tanıtacak

DİDER İzmir'i dünyaya tanıtacak

Dünya Kenti İzmir Derneği (DİDER), 9-11-13 Mayıs tarihlerinde İzmir Kent Konseyi Toplantı Salonunda DİDER Tanıtım Günleri etkinliğini düzenleyeceğini duyurdu

DİDER İzmir'i dünyaya tanıtacak

İzmir ile Dünya kentleri arasındaki ekonomik, kültürel ve sportif bağları geliştirmek ve İzmir’i Dünyaya tanıtmak amacıyla 2020 yılında kurulan Dünya Kenti İzmir Derneği (DİDER), 9-11-13 Mayıs tarihlerinde İzmir Kent Konseyi Toplantı Salonunda DİDER Tanıtım Günleri etkinliğini düzenleyeceğini duyurdu.


Etkinlik kapsamında dernek üye, gönüllü ve paydaşlarına DİDER’in şimdiye kadar yürüttüğü proje ve faaliyetler, planlama aşamasındaki etkinlikler hakkında geniş kapsamlı bir bilgilendirme yapılacak. Bununla birlikte derneğe yeni katılan üye ve gönüllüler ilgi alanları ve becerilerine göre dernek tarafından belirlenen Turizm, Kültür, Kent Diplomasisi, AB Projeleri gibi öncelikli alanlarda faaliyetler yürütmek ve proje geliştirmek amacıyla dernek bünyesinde kurulacak komisyonlarda çalışmaya yönlendirilecek. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız