Ege Politik Gündem Aydın’da 104. yıl gururu: Meydanlar bayraklarla kırmızı beyaza büründü

Aydın’da 104. yıl gururu: Meydanlar bayraklarla kırmızı beyaza büründü

Düşman işgalinden kurtuluşun yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlayan Aydınlılar, Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen özel etkinlikte buluştu.

Aydın’da 104. yıl gururu: Meydanlar bayraklarla kırmızı beyaza büründü

Aydın, tarihinin en anlamlı günlerinden birini daha büyük bir heyecanla idrak etti. Düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen etkinlikler, kentin kalbi sayılan Atatürk Kent Meydanı’nda adeta bir şölen havasında geçti. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen kutlamalara, her yaştan on binlerce vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Aydın’da 104. yıl gururu: Meydanlar bayraklarla kırmızı beyaza büründü

Meydanı dolduran kalabalık, ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandırarak kurtuluşun yıl dönümünü büyük bir gururla selamladı. Geceye damgasını vuran isim ise sevilen sanatçı Poizi oldu. Sahne performansı ve seslendirdiği eserlerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Poizi, marşlara eşlik eden binlerce kişiye coşku dolu bir atmosfer sundu.

Aydın’da 104. yıl gururu: Meydanlar bayraklarla kırmızı beyaza büründü

Kurtuluş coşkusu şarkılarla taçlandı

Konser boyunca meydanı dolduran vatandaşlar, söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Etkinliğin sonunda duydukları memnuniyeti dile getiren Aydınlılar, bu özel günün anlamına uygun bir organizasyona imza atan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti. 104. yıl dönümü kutlamaları, gece boyunca süren etkinliklerle hafızalara kazınan bir anıya dönüştü.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız