Ege Politik Gündem Afyonkarahisar'da yeni dönem hazırlıkları başladı: Eğitimde kalite hedefi

Afyonkarahisar'da yeni dönem hazırlıkları başladı: Eğitimde kalite hedefi

İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan Kur'an kursu öğreticileri, 2026-2027 eğitim yılı öncesinde düzenlenen strateji toplantısında bir araya geldi.

Afyonkarahisar'da yeni dönem hazırlıkları başladı: Eğitimde kalite hedefi

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, önümüzdeki eğitim ve öğretim dönemine dair planlamalarını şekillendirmek amacıyla kapsamlı bir istişare toplantısına ev sahipliği yaptı. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun başkanlık ettiği oturuma, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak da katılım gösterdi.

Afyonkarahisar'da yeni dönem hazırlıkları başladı: Eğitimde kalite hedefi

Eğitimde standartların yükseltilmesi hedefleniyor

Müftülük binasında gerçekleşen toplantıda, özellikle 4-6 yaş grubu öğrencilere yönelik eğitim veren öğreticiler ile ihtiyaç odaklı kurslarda görevli personel hazır bulundu. Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Muhammet Yeler tarafından yapılan bilgilendirme sunumunda, kursların verimliliğini artıracak yöntemler ve yeni dönemde uygulanacak müfredat detayları masaya yatırıldı. Toplantı, eğitim kalitesini en üst seviyeye taşımak adına atılacak adımların belirlenmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız