Ege Politik Gündem Abdullah Gül: Karar sadece Ekrem İmamoğlu'na değil Türkiye’ye karşı yapılan büyük bir haksızlıktır

Abdullah Gül: Karar sadece Ekrem İmamoğlu'na değil Türkiye’ye karşı yapılan büyük bir haksızlıktır

Abdullah Gül, İBB Başkanı İmamoğlu'na verilen hapis cezası kararına ilişkin olarak, 'Bugünkü mahkeme kararı sadece Ekrem İmamoğlu'na değil Türkiye’ye karşı yapılan büyük bir haksızlıktır' dedi.

Abdullah Gül: Karar sadece Ekrem İmamoğlu'na değil Türkiye’ye karşı yapılan büyük bir haksızlıktır

Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası kararına ilişkin olarak, "Bugünkü mahkeme kararı sadece Ekrem İmamoğlu'na değil Türkiye’ye karşı yapılan büyük bir haksızlıktır" yorumunda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Abdullah Gül şunları kaydetti:

"Bugünkü mahkeme kararı sadece Ekrem İmamoğlu'na değil Türkiye’ye karşı yapılan büyük bir haksızlıktır. Millet iradesi her şeyin üstündedir. Üst mahkemelerin bu yanlışı düzelteceklerine inanıyorum."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız