Caner Erkin ve Şükran Ovalı aşkının konuşulduğu programda çiftin 2018 yılında çocuk sahibi olacakları hakkında kehanette bulunan Sönmezer, haklı çıkıyor gibi görünüyor. Çiftin en son çıkan haberlerinde anne ve babalık provaları yapıyorlar olunca başarılı sunucu “Bende yanlış yok hedefi yine vurdum. Caner Bey beni mahcup etmeyecektir” dedi. Magazin dünyasında bir kişi hakkında yorum yaparken kâhin olmaya gerek olmadığını da vurgulayan Esra Sönmezer “Magazin dünyasındaki kişilerin geçmişi gelecekteki yapacaklarının da aynasıdır. Caner beyde hep bir yuva özlemi ve çocuk sevgisi hissediyorum. Gerçek aşkı bulduğuna inandığında da özlediği yuvayı kurma çabasında olacaktır diye düşündüm ve iddiamı yineliyorum 2018 yılında Caner Erkin ve Şükran Ovalı çiftinden bir çocuk haberi alacağız” dedi.
Esra Sönmezer'den Caner Erkin Kehaneti
Sevilen oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, magazin dünyası hakkında yorum yaptığı “Birde Bizden Dinleyin” isimli programda gündem oluşturmaya devam ediyor.
Yayınlanma :
03.03.2017 11:00
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: