Maltepe Askeri Lisesi Komutanı Kurmay Albay Kadir Canpolat ve Öğretim Başkanı Albay Cahit Çakmakçı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Canpolat ve Çakmakçı, öğrencilerin Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale Savaşı sırasında siperdeki görüntüsünü resimledikleri yağlı boya tabloyu ve okulun anı plaketini Başkan Kocaoğlu’na hediye etti. Maltepe Askeri Lisesi’nin İzmir’in en önemli okullarından biri olduğunu, diğer okullara olduğu gibi Maltepe Askeri Lisesi’ne de gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, okulun bulunduğu ana cadde üzerinde bir anıt çalışması yapılabileceğini, okulun tarih bölümü öğrencilerinin hazırladığı çalışmanın da kitaplaştırılabileceğini söyledi.
En anlamlı hediye
Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri, Mustafa Kemal Atatürk’ün yağlı boya tablosunu yapıp Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na armağan etti.
Yayınlanma :
11.02.2016 08:48
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: